Over ons

Over ons

Carber Testing Services Europe is ontstaan in 2005 en gevestigd in Zwijndrecht in Nederland. Ze maakt een onderdeel uit van een wereldwijd concern, welke actief is in US, Canada, Europa, Singapore, St. Croix en Trinidad. Het hoofdkantoor is gevestigd in de US.

Carber T.S.E. biedt gepatenteerde oplossingen voor koudafsnijden, afdichting- en testwerkzaamheden bij leidingreparaties bij Chemische en Petrochemische bedrijven, alsmede alles wat hierop lijkt en/of hiermee in verband staat. Gezien veiligheid en technische knowhow bij Carber T.S.E. een belangrijk onderdeel is, krijgen de medewerkers hiervoor periodieke trainingen zowel vanuit de US als vakinhoudelijke trainingen in Nederland. Zo zijn de medewerkers volledig VCA gecertificeerd. Middels trainingen wordt de de kwaliteit van het werk gewaarborgd en is het mogelijk om in te gaan op specifieke vragen en pasklare oplossingen voor de klant te bieden.
De professionals van Carber T.S.E. kunnen de werkzaamheden onafhankelijk en volledig in eigen beheer uitvoeren of al dan niet in combinatie met of onder supervisie van de aannemers ter plaatse. Voor onze werkzaamheden hebben wij weinig ruimte nodig en slechts een drukloze eenzijdig afgeblinde leiding, die niet volledig schoongemaakt hoeft te zijn is voldoende. Vandaar dat het CAR-BER systeem veelvuldig wordt toegepast in transportsystemen en leidingen in het zgn. flairsysteem. Maar ook bij vervanging van flensen en mogelijke tie-ins of spoolstukken etc. In overleg is gebruik onder licentie bespreekbaar. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden via telefoon nummer +31(0)78 6104480.