2” Fieldweld testen op 410 Bar

test op 425 bar3


2” Fieldweld testen op 410 Bar

Testing Services Europe biedt de mogelijkheid om naast de standaard drukken tot 155 Bar ook op hogere drukken de las hydrostatisch te testen. Indien het een specifieke test betreft en hiervoor geen tool voorradig is, kan Testing Services Europe voor de klant een tool op maat ontwikkelen.

Een grote chemieproducent in Nederland heeft van deze mogelijkheid gebruikt gemaakt en Testing Services Europe gecontracteerd voor een oplossing. Het betreft het testen van lassen op een 2” pijpleiding met een testdruk van 410 Bar.

Op basis hiervan heeft Testing Services Europe richting haar klant een oplossing aangedragen. In dit geval zijn slechts kleine eenvoudige aanpassingen op de standaard tool voldoende en is het niet nodig een speciaal een nieuwe tool te ontwikkelen. Nadat de tool aangepast is, wordt de tool eerst uitvoerig getest voor het in gebruik wordt genomen op de plant. Het resultaat is dat de 2” lassen tijdig en op hoge druk naar tevredenheid van de klant zijn getest.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie of de las getest kan worden, neem gerust contact op via 078-6104480 en informeer naar de mogelijkheden.