Afdichten

Afdichten

De Afdichtingstool isoleert een lijn voor het hete-werk, en garandeert daarbij veiligheid van apparatuur en personeel. Installeren van een loodgieterplug of soortgelijk apparaat en hopen op het beste is niet de juiste methode. Carber T.S.E. technici zijn klaar om onze isolatie tool te installeren om uw hete-werk-project veilig te maken, zodat uw project sneller en efficienter gedaan kan worden en er aanzienlijk minder veiligheidsrisico’s zijn in vergelijking met de traditionele methoden.

De Afdichtingstool elimineert het uitgebreid reinigen, afblinden, gebruik van steigers en verdere voorbereidingswerkzaamheden. Deze functies voegen aanzienlijke tijd en mankracht toe aan elk werk, hetgeen op hogere kosten en verhoogde tijdsduur neerkomt. Bovendien hoeven pijpleidingen niet 100% gasvrij te worden gemaakt om het hete werk uit te voeren. De Carber T.S.E. afdichtingstool heeft daardoor de voorkeur als gevolg van de afschaffing van deze uitgebreide werkzaamheden.

Het gepatenteerde Afdichtingstool biedt een drievoudige afdichting met controle om de veiligheid te garanderen tijdens de uitvoering van het heetwerk. Eerst wordt het gereedschap geplaatst in de pijpleiding stroomopwaarts van waar hete-werk uitgevoerd moet worden. Zodra het tool juist is geïnstalleerd en de twee buitenste afsluitingen zijn vastgezet, wordt een medium aangebracht onder druk tussen de afsluitingen. Zodra deze druk aanwezig is, kunnen de afsluitingen actief gecontroleerd worden door de Carber T.S.E. technicus on-site om vast te stellen dat er geen schadelijke of gevaarlijke dampen passeren verder dan het Afdichtingstool. Dit garandeert een 100% positieve druk damp barrière!

Het Afdichtingstool heeft ook een voorziening voor het veilig afvoeren van stroomopwaartse dampen uit de buurt van het gebied van heetwerk (meestal 15 meter). De stroomopwaartse activiteit wordt ook gemonitoord om de veiligheid van het hete-werk te verzekeren. Als de toegewezen Carber T.S.E. technicus een wijziging in de upstream activiteit waarneemt, wordt heetwerk onmiddellijk gestopt totdat de situatie opgelost is.

Omdat het een veilige technologie is die beschikbaar is, is de Carber T.S.E tool opgenomen in talloze heetwerk procedures en normen van productiefaciliteiten. Naast dat het afdichtingsgereedschap van Carber T.S.E. veiliger is dan de traditionele methoden, verlaagt het de kosten en downtime.

This post is also available in: Engels